Det gick bra! Jag var sååå nervös men allt såg bra ut, så skönt så skönt. Jag hade inte tagit det där med att dricka två stora glas vatten en timme innan lika seriöst som sist då jag höll på att kissa på mig en halvtimme innan. Denna gång drack jag ett halvt glas en timme innan och var ändå superkissnödig. Full blåsa på skärmen, haha. Det var en jättebra barnmorska som förklarade bra och noga. Hon kändes lugn och inte det minsta stressad trots att hon var tjugo minuter sen. Skönt! Sist var det nån elev med som skulle lära sig och ja det ställer jag gärna upp på men kändes som att det blev mer fokus på att lära ut än att förklara för oss. 

I alla fall, vi var så nöjda, glada och lättade när vi åkte hem igen. E som var med farmor under tiden rev nästan sönder ultraljudsbilden när vi visade henne den, intriger redan?! ;) Vi firade genom att åka och handla bebisens första kläder (som vi gjorde med E, en "tradition" som maken sa, haha) och åt kinamat och drack alkoholfritt bubbel. 

Och sist men inte minst (men egentligen oviktigast eftersom det viktiga är att bebisen mår bra); E ska få en lillasyster 💕