Det är bättre nu. Han tog barnen inatt och jag fick sova. Samma inatt. Tack gode Gud. Maken mår bättre men min mage är fortfarande helt knas. Lever på vätskeersättning, kamomillte och vatten. Värsta detoxen. Ofrivilligt dock. 

E är i en super-nej period. Hennes mest sagda mening är "Neiiij, topp! Tyyyyta!" Nej stopp sluta alltså. Hahaha. De jobbar mycket med det på dagis, att säga nej och sluta när nån gör nåt man inte vill. Bra! De sa idag att hon utvecklats massor senaste tiden. Förut har hon varit en observatör, tittat på vad andra gjort (dumheter som hon oftast härmat hemma sen...) och inte vågat säga ifrån när nån gjort henne nåt dumt. Men nu börjar hon göra det och det gör mig så stolt! Heja E! 

Nej. Nu ska jag försöka sova. I förrådet. Hahaha. Nåja. Hoppas på många timmars sömn och få toabesök 😁

1 kommentarer

Dujaghanvi

30 Apr 2016 07:00

Skönt att du fått sova. Men det är ju galet att du fortfarande är risig i magen! Tycker så synd om dig, och er alla, magsjuka är skit! Vi fick ju en kortvariant här som bara drabbade plutt. Eller vi tror iaf att det är över..?

Hoppas detoxen snart är över och att E börjar säga "JAA" istället! ❤️😉 kram

Svar: Jäkla sjukdomar alltså...tänk om man kunde vara immun!? Haha, nu är det "inte" istället för nej... "Kom nu så ska vi äta"..."Inte!" Hahaha. Älskade ungar som gör en galen 😀😍
Drömmar och längtan

Kommentera

Publiceras ej