Dag 3 gick bra, börjar redan vänja mig med sprutorna. Däremot är jag nojig att det verkligen kommer vätska och att jag gör rätt. Jag är nog universums nojigaste människa, måste veta att allt går rätt. Skulle helst se vätskan åka in i kroppen och ut i blodet för att vara säker ;)

Ikväll ska vi ha fest på jobbet men jag tänker inte gå. Har sagt att jag ska gå men jag har ingen lust plus att jag tycker det är jobbigt med sprutan. Min sköterska sa att jag ska ta samma tid varje kväll, och isåfall kommer jag få smita iväg till toaletten och ta sprutan vilket känns inte kul alls. Ska iväg imorgon också så det räcker med en dag jag får ta med sprutan, smuggla in den på toaletten och spruta. Som en missbrukare typ ;) men men! Känner mig som en tråkmåns men då får det väl vara så. Jag ska skylla på huvudvärk.

Nej nu blir det frukost och sen jobb. Skönt med fredag i alla fall :)

Ja det blir ju mycket tankar när man är mitt uppe i sånt här. Negativa tankar, positiva tankar... Mittemellan ibland. Jobbigt ibland och ibland helt ok. Min kära man får ta rätt mycket och även om det är hormonerna som spökar oftast så känner jag mig som en häxa. Jobbigt läge. Ja, ja. Nu är mensen på väg att ta slut och min värsta bitterfitta-period är över. Hoppas jag. Om inte puregonet gör mig till en häxa det också ;)

Jaja. Ikväll blir det spruta 3 och jag längtar nästan :)

Idag tog jag min andra spruta puregon. Det gick bra men jag var lite nervös eftersom det är första sprutan jag tagit själv. Igår var jag ju på kliniken och tog med övervakning av sköterska. Men det gick bra! Jag är inte ett dugg spruträdd utan tycker det är spännande, haha. Maken tittade på, tror han ville ha en också ;)

Imorgon ska jag hämta ut ett nytt paket puregon också. 304:- kommer jag få betala vilket är rätt billigt med tanke på att ordinarie pris är typ 2000. Tacka Gud för frikortet! Men jag är inte riktigt på högstanivå än så lite får jag betala. Fatta hur mycket jag lagt ner på medicin och läkarbesök senaste året. Men jag hoppas det lönar sig i slutändan ❤