Ja, idag var jag som sagt på Specialistmödravården för ett samtal med en barnmorska. Det vi gjorde i princip var att gå igenom min förlossningsjournal från Es förlossning, och pratade lite om vad jag kände kring de olika delarna eller vad man nu ska kalla det. Ärligt talat fick jag inte ut någonting av det, kanske för att det inte var så längesen jag och min barnmorska gick igenom den. Hon frågade vad jag ville och jag sa att om jag får bestämma vill jag föda med kejsarsnitt, varpå hon svarade att det är inte jag som bestämmer det. Nej, visst, men det är inte du heller tänkte jag ;) fick en tid hos läkaren på specialistmödravården och det är ju dom som bestämmer så vi får se. Inget klart än men förhoppningsvis blir det det då. 
 
Fick i alla fall höra vad det fanns för alternativ om det nu inte blir kejsarsnitt med igångsättning och så, och det kändes väl okej. Men jag hoppas fortfarande på att jag får det...men det visar sig :)
De ringde mig från Specialistmödravården idag, på tisdag fick jag en tid. Läskigt. Usch, jag har ångest över att prata om förlossningen. Jag har ångest över allt som har med förlossningen att göra över huvud taget. Hoppas det går bra bara...att det känns bra vad än som händer. 

Annars har vi spenderat denna fredag med att veckohandla och vi har även hunnit med att köpa ett babyskydd till lillasyster. Sålde det gamla när vi sålde vagnen. Nu börjar de flesta förberedelser vara klara, väldigt skönt! 

Nu ska jag jobba några timmar, sen fredagsmys med min lilla familj 💕
Nu har ju E blivit 13 månader, hon är en fantastisk unge och herregud vad mycket som händer nu. Hon äter riktig mat, samma mat som vi gör och hon älskar allt! Det är sååå skönt! Och bra för då måste vi laga bra, nyttig mat här hemma, haha. Vi är rätt bra på det annars med men nu är man ju lite extra noga. Mycket ekologiskt och närproducerat blir det. Klickade även hem såna "klämmisar" som man kan fylla på själv om och om igen häromdagen så nu har vi frysen full med såna också. Både billigare och godare! E älskar att äta klämmisar själv!
 
Hon sover bra. Hon är inget "mönsterbarn" som sover i sin säng i sitt rum hela nätter. Hon sover i sin säng i vårt rum, oftast vaknar hon vid 4 och då får hon komma över till oss. Då somnar hon om till halv sju ungefär. Det funkar bra för oss, vi sover bra allihopa och det är det som är viktigt. Vi kör på "bästa mesta möjliga sömn till hela familjen"-metoden. Inga låta barnet vara ledset eller andra (enligt mig) konstiga metoder. Sen kommer det bli annorlunda när lillasyster kommer, men vi kommer köra samma metod då ;)
 
Annars knallar allt på...jag jobbar halvtid, har fått sjukskrivningen godkänd fram till 25 oktober. 26 oktober går jag på graviditetspenning och det är så skönt att det liksom är klart. Ingen stress över att inte få pengar från FK eller nåt annat strul. Nu är det bara jobba på fram till 23 oktober och sen väntar några härliga månader hemma allihopa...jag läääängtar!