2012 skålade vi och sa "2013 ska vi bli gravida!" Jag plussade 16 december 2013.
2013 skålade vi i alkoholfritt och var glada, nervösa, rädda och pirriga. Jag var i vecka 8 då. 
2014 skålar vi för livet, för vårt fantastiska liv som FAMILJ. För vår dotter, för ett fantastiskt 2015!

Gott nytt år!
Det blev ingen resa. Deras son var sjuk och vi vågar inte chansa. Så vi sköt på det, hoppas hinna med det innan ledigheten är slut :)

Annars rullar det på. E vägrar sova i sin säng för tillfället så hon sover mellan oss i sitt nest. Inte optimalt men vad gör man då? Tänker att det inte är för alltid.. Och inatt sov hon 23-09! Visst bökar hon lite och ibland får man stoppa i nappen men det är sååå skönt att slippa upp på nätterna!

Har massa tankar om barnmat, välling, gröt osv så tänkte att det kommer ett inlägg om det sen...

Hoppas ni mår bra!
Vilken jul! Första julen som mamma och pappa, första julen med vår älskade E...fantastiskt på så många sätt!

Vi firade julafton hemma hos oss med min familj och makens familj. Nästa år kommer vi dela upp det på två dagar har vi bestämt såhär efteråt. Blev för mycket folk och alla ville såklart gulla med E och det blev nästan konkurrens om vem som skulle få bära på henne eller gulla med henne. Vi har några närstående som är lite, vad ska man säga, på. Jag ogillar det, när människor inte känner av gränser. Speciellt när det gäller E.

Och de som ska lägga sig i saker de inte har något att göra med... "Tar ni upp henne DIREKT när hon skriker? Det gör inget om hon får ligga och skrika en stund!" ALDRIG att jag kommer låta mitt barn ligga och skrika "bara för att". ALDRIG! Inte för att jag inte fattar att det är ok att barn skriker utan för att jag inte förstår varför jag ska låta henne ligga och skrika och jag ska stå och titta på, eller vadå? Fattar inte. Gamlingar alltså. Och "ni FÅR inte ha henne i er säng på nätterna, hon måste vänja sig med spjälsängen!" är ju också fin. Ja men hon sover ju förihelvette i sin säng men ibland tar vi över henne till oss!!! Och det kommer jag fortsätta göra. Dels för att få sova och dels för det är mysigt. Punkt slut. Rutiner tar vi sen.

Nåja. Juldagen och annandagen har vi baaara slappat. Sååå sköööönt!!! Imorgon och söndag blir det dock julfirande igen men ja, det blir kul! På söndag ska vi åka "långt" med lillan, en timme. Har max åkt med henne typ en kvart innan men nu ska vi på utflykt till våra bästa vänner och Es gudföräldrar i Stockholm. Ska bli kul :)

Hoppas ni haft en fantastisk jul :)