Idag har vi julpyntat! E låg och gymmade så snällt och vi höll på ett bra tag med pyntandet. 

Tänk att det blir en jul med en bebis i år. För två år sen mådde jag skit vid jul, vi hade försökt i ett halvår att bli gravida och allt kändes hopplöst. Förra året hade vi precis plussat vid jul och allt var konstigt, nervöst och oroligt. I år har vi vår underbara dotter här. Tänk vad livet är fantastiskt! Jag är så tacksam! 

Ja, i torsdags fick ju E sitt vaccin. Det gick över förväntan och jag som funderade på att lämna rummet fick nån slags "mammapower" och kände att nej, jag ska hålla henne när hon får sprutan och sen ska jag trösta henne, punkt. Och det gick super! Mannen stog redo med napp och leksaker att avleda henne med efteråt och som sagt, det gick bra. Skönt. Ingen feber eller så efteråt heller, tack tack. 

Och i lördags skrattade hon för första gången. Ett kort skratt men ett skratt! Sen dess har hon inte bjudit på fler så det var nog en ren lyckoträff :) min lilla stora tjej <3
På fredag blir min tös tre månader. TRE!!! Sjukt. Det där med att tiden går fort stämmer så sjukt mycket!

Imorgon är det dags för vaccin, jag är skitnervös och har tvingat min man att ta ledigt ;) jag är inte ett dugg rädd för sprutor och nålar (man är väl härdad efter allt man gått igenom) men just det där med att dom ska sticka E, det är sjukt jobbigt. Är så rädd för att hon ska få panik-ont...så jag vet inte om jag klarar av att vara i rummet :( 

Vi får se helt enkelt :) annars rullar det på! 6 arbetsdagar kvar för mannen, hela december och halva januari ska han vara pappaledig med oss! Huuur fantastiskt som helst :)

Nu vaknar lillan lite smått efter eftermiddagens promenad och vila...snart kommer nog "panikhungrigskriket"...bäst att förbereda sig :)