Startvikt 88,7
Veckans vägning 86,6 (-1,5)
Total viktminskning 2,1

Väldigt nöjd med veckans invägning! 

Var ju på konsultation hos en pt idag och han ska göra ett träningsprogram åt mig som vi ska gå igenom nästa vecka. Kul! Sen är målet att träna två gånger i veckan. Funktionell träning blir det med mycket fokus på att träna upp ryggen, känns bra!

Nej nu står jag här med världens skrikigaste bebis. Maken lägger E. Så trött på skrik!!!!!!!!!!!!! Blir galen snart! 
Idag var vi på BVC med båda barnen! E fick spruta, hon var såååå duktig. Blev ledsen såklart men det gick fort över. 84 cm och 11,5 kilo vägde hon. Precis på mitten av kurvan. Och sååå duktig på allt man ska kunna såklart ;) stolt mamma!

V var 59 cm och vägde 5,7 kilo. Bara bra betyg här med. Kurvan såg så fin ut så!

Dock strular det med Vs ersättning igen. Hon har fått nan pro nu ett tag och det har väl funkat ok. MEN hon är sååå bökig på nätterna. Flaxar, stånkar, stönar...verkar inte komma till ro. Så fick en burk mjölkfri ersättning (igen!!!) som vi ska testa. Eller? Gah. Eller om vi ska testa nan ha först. Är såååå trött på det här! Vill bara att hon ska må bra så vi får sova...
Ännu en ledsen lämning. Jätteledsen. Jag blir lite trött när personalen inte tar emot E när vi kommer på morgonen. Känns som att ingen har tid och jag får liksom leta på nån och tvinga den att ta E, typ. Jag ska prata med personalen idag. Det känns viktigt för mig att de ser E när vi kommer och tar emot henne, jag ska inte behöva lämna över henne. Jag begär ingen välkomstkommite men en person som säger hej och tar E i handen/famnen när jag ska gå är väl inte för mycket begärt?! Nä, det känns inte bra med förskolan just nu. Är besviken faktiskt. Men jag ska prata med dom idag när jag hämtar och hoppas det känns bättre sen. Så får vi se... Känns liksom bara som att jag vill hämta hem henne igen så fort jag lämnat henne och så ska det inte behöva vara!!! Jag vill känna mig lugn och trygg med att hon är på förskolan. 

Imorgon vägning!!! Spännande! Och jag har bokat tid för konsultation med en pt på gymmet jag ska köpa kort på. Måste bygga upp kroppen nu innan den förfaller helt ;)