Vecka 15 och andra trimestern är här! Konstigt det känns, det går sååå fort denna gång. Men ändå sakta?! Ja man blir inte klok av att vara gravid i alla fall ;) 
 
Vi har haft drömnätter senaste nätterna MEN läggningarna strular. Igår låg jag en timme brevid Es säng. En timme! Vi har ju en lättsövd dam annars som däckar typ 19:15 utan problem men senaste kvällarna vet jag inte vad hon pysslar med?! Haha. Nåja. 20:30-7:30 är ju drömmen ändå, sovmorgon! Men ja. Då blir ju dagarna med vila knas och inte som vanligt, så idag fick hon vara uppe till lunch och nyss däckade hon efter att ha ätit. Så får vi se, kanske dags att övergå till en vila om dagen? Vem vet. Ingen dag är den andra lik ;)
 
Vi har fått hem kallelse till RUL också, 22 juli! Längtar så mycket, men vill ändå att dagarna ska gå sakta för då är det bara en och en halv vecka tills jag börjar jobba. Jobba, ja. Eh, jag har inte ens berättat att jag är gravid IGEN än. Men ja, jag är i en konstig position nu om man kan säga så och det är inte till min fördel att berätta för tillfället. Taskigt kanske? Men jag ska berätta när jag känner att det känns rätt. Har tänkt att jag ska vänta till RUL men ja, vi får se. Dilemma...
 
Nu ska jag läsa en bok medan maken (som har semster nu, wooohooo!) är på IKEA och köper en säng till E. Ja, det är inte dags att byta än men den är på REA plus att vi tänker att hon ska få den några månader innan lill*n kommer så hon hinner vänja sig. Hoppas det går bra, vill inte köpa en spjälsäng till lill*n när E bara kommer använda sin till hon är max 2 år ändå. Hmm, jaja, det löser sig!
 
Ha en fin helg!
Jag är verkligen kräsen när det kommer till mat denna gång. Det enda jag är sugen på är smörgåsar och pasta. Kall pasta. Och färskpotatis! Häromdagen köpte vi mat på Max, jag höll på att spy av hamburgaren så jag tog bort den och åt bara brödet med alla tillbehör. Gott! Hehe. Och igår kväll gjorde jag pastasallad. Sååå gott. Ska leva på det typ hela sommaren tänkte jag!

Minns inte att jag var såhär med E men man glömmer ju typ allt superfort så det kan ju mycket väl varit liknande då. 
Idag blir världens bästa E 10 månader, tjohooo! Lilla pluttan som börjar bli stor, älskade unge! Hon som tar sig fram som en racerbil, säger flera ord, har två söta tänder, kan resa sig, ja hon som är bäst helt enkelt! (Inte alls partisk, hehe.) Hon har gett oss flera BRA nätter på raken nu, sååå tacksam över det. Håller tummarna att det fortsätter nu. 
 
Trots bra sömn på natten är jag supertrött på dagarna. Vet inte vad det är med mig, haha. Men ja, så är det. Bara härda ut...hoppas att det vänder snart! Annars mår jag helt okej, förutom att jag har så ont i magen ibland. Det är ligamenten som drar, växer och hugger. Ont, men jag hade likadant med E. Trots det kan jag inte låta bli att bli lite orolig när jag får ont...men jag försöker tänka att det inte är nån fara.
 
Jag har faktiskt redan känt lite små sparkar! Trodde INTE det var möjligt men för nån vecka sen så kände jag EXAKT som när E sparkade i början, och då var jag tvungen att googla för att se om det ens var en chans att det var sparkar, och ja, det verkar som att det är ganska många som känner sparkar så tidigt med sitt andra (tredje, fjärde) barn. Med E kände jag i vecka 17 och det är ju också rätt tidigt för att vara första barnet. Känns skönt att få små livstecken ibland även om det inte är ofta.
 
Annars väntar vi på kallelsen till RUL...borde bli i slutet på juli nån gång. KUB gör man inte här i vårt landsting, finns inte ens om man betalar för det. Men det gör inte så mycket faktiskt, det enda som hade varit skönt med det hade varit att få se att allt ser bra ut men men, det är ju som det är. Vi får vänta på RUL helt enkelt.
 
Nu ska jag krypa ner i soffan och äta vattenmelon, mmm. Ha en fin söndagkväll!