Om sex dagar ryker skenan!!! Vill elda upp den eller slå sönder den för att visa mitt hat! Haha, skämt åsido...gillar den inte men är tacksam att den finns och hjälper V!

V har börjat ha storlek 56 nu! De flesta plagg i 50 är för små nu...lilla stora älsklingen 💕 på tisdag har vi läkarkoll på BVC, ska bli spännande att se vad hon väger nu! Hon blev sex veckor i torsdags!

Det går så bra för E på föris! Hon är glad när vi går dit och glad när vi hämtar. Inte ledsen, äter bra, sover (!!!) och har kul. Det är så skönt! Jag vet att det kommer komma bakslag men vi njuter av nuet! Hennes ena pedagog sa att det går över förväntan i fredags när jag hämtade. E var väldigt pappig på inskolningen och höll sig nära honom hela tiden så vi trodde det skulle bli värre. Jag tänker tro att det är för att hon är så trygg, hon litar på att vi hämtar henne och upplägget med 9-14 tisdag-torsdag passar oss alla utmärkt!

Annars knatar det på! Sover dåligt vissa nätter och bra andra nätter...som sig bör med en bebis alltså ;) kan gå ganska långa promenader nu utan att få ont vilket är skönt. På onsdag har jag återbesök, ska bli skönt att få det avklarat även om jag är övertygad om att allt ser bra ut! Är så tacksam över kroppens återhämtning denna gång, jag kände mig helt återställd typ fyra veckor efter förlossningen. Förra gången tror jag det tog 2-3 månader... 
Jag blir tokig. V har (haft) ont i magen som sagt. Vi fick mjölkfritt utskrivet och sen dess funkade magen bra. Dock kräks hon massor av den ersättningen, så jag tänkte att vi provar med vanlig igen. Skulle jag inte gjort! Nu har hon ont igen! 

Blir så trött. Nåja. Är ju i alla fall säkert att det är mjölkfritt som gäller nu i alla fall...hoppas magen mår bra igen nu när vi bytt tillbaka...dåligt samvete är bara förnamnet. 

/mother of the year
Alltså, vi hade grannar över på fika igår...de har en tjej som är som E och en som är två år äldre. Mamman sa att de redan sökt skola till båda!!! Jag fick lite panik då... Vi har "stans bästa skola" i vårt område och tydligen börjar föräldrar sätta barnen i kö på BB, typ. Då är det här alltså en år 4-9 skola!!! Så imorse satte jag mina tjejer i kö dit också. Skolstart 2024 och 2025. Känns heeeelt sjukt ju! Hade inte ens sökt förskola till V innan, men nu är det fixat också.

Puh. En annan har svårt att planera helgen, alla andra planerar hela barnens liv redan på BB. Haha.