Jaha så är jag här igen. Ska sluta tjata om bloggbyte. Kör både och nu, kanske blir glest här men då vet ni varför. 

Jag har världens sämsta dag idag. Lillan har varit olidlig. Fy fan vad jobbigt jag har haft idag. Så ska maken vara borta hela kvällen på nåt träningstjaffs och jag känner bara att jag vill ringa och säga KOM HEM!!! Men det kan jag ju inte. Han måste också få göra saker han mår bra av förutom att jobba. Kan inte kräva att han ska komma hem och ta E så jag får slappna av lite men jag VILL DET. 

Hon har sovit extremt lite idag. Ätit dåligt. Gnällt. Gnällt. GNÄLLT. Jag blir tokig på gnället. 

Nej. Måste laga mat. Och bada barn. Ska hålla henne uppe till halv åtta. Jo men visst lycka till på den! Tack. 
VERKLIGEN. Barnet sover 2 timmar? Eh. Somnade 9, sover än? Men jag tror hon vaknar nu...eller?

Dags för lunch när hon vaknar i alla fall. Jag har sjuk träningsvärk idag. Har äntligen kommit igång med träningen på riktigt! Skönt att röra på sig men också att komma hemifrån lite.

Osammanhängande inlägg, jag vet. Tror jag kommer pausa den här bloggen nu, kommer skriva ibland när jag känner att jag behöver ventilera privat men annars kommer jag nog hålla mig till min nya. Eller? Hehe. Min mail är drommarochlangtan@hotmail.com ifall nån vill fortsätta följa oss på nya adressen! Men som sagt har jag inte bestämt mig än. Kommer jag nånsin göra det?
Jag kan inte låta bli att tänka på syskon till E. Gör det nästan hela tiden. Eller ja, ofta. Varannan gång tänker jag: ALDRIG fler barn, det räcker med ett ;) och den andra gången: åååh jag vill haaa en till bebis nuuuuuu! Hehehe. Schitzofren? Men det är klart E ska få syskon! Om det nu går och funkar, men det tror jag att det kommer göra. 
 
När ska man sätta igång då? Har ju accepterat att min PCO gör att jag har extreeemt konstig cykel. Om man ens kan kalla det för det? Jag har inte haft mens på flera månader nu. Det gör inte så mycket egentligen för jag tycker det är jobbigt med blod och ont och hej och hå (som alla andra) men när man ska skaffa barn är det ju skönt att ha koll. Men som sagt, det blir med största sannolikhet fertilitetskliniken som gäller för nästa barn med. Och det känns okej. Jobbigt, såklart, men okej.
 
Jag tror vi komemr starta syskonförsök i höst. Räknar med att det tar ett tag innan vi blir gravida och vi vill gärna ha ungefär två år mellan E och syskonet. Så då säger vi så. Hösten it is! Ska bara tala om för maken också att jag bestämt det ;)