Ahhhhh. Inatt fick vi för oss att flytta in V till sitt rum. Och att E skulle få sova själv (vi har sovit en av oss där inne sen V föddes för att vi ska slippavakna båda två av båda barnen) i sitt rum. Hahaha. Vaknade 200 gånger innan tolv av V som lät, E som var uppe och smög (?!!) och diverse andra ljud. Idag är jag trött. Tröttare än trött. Ahhhh. Men men. En vacker dag förtränger man dessa sömnlösa nätter. Eller?

Jag som tänkte åka till gymmet. Får se hur det blir med det. Somnar väl på roddmaskinen då ;) men egentid, ahhhhh egentid mitt i långsemestern är ju guld värt, haha.

Vi har fått problem. Jag ska börja på mitt jobb 10 augusti. Maken går tillbaka efter semestern den 15 augusti och jobbar sen till föräldraledigheten börjar för honom den 5 september. Ja allt blev ju ändrat nu när jag fick nytt jobb och jag har upplyst min arbetsgivare om läget. Det är ok att jag börjar 5 september.

MEN jag vill inte det. Jag vill börja 10 augusti då det liksom drar igång då. Av flera anledningar skulle det bli sådär att börja senare. Det går såklart. Men jag vill såå gärna börja den 10. Makens jobb kan inte släppa honom före 5 september.

Så nu står vi här och söker nanny i tre veckor. E får vara på dagis längre dagar bara så för henne är det inga problem. Men V då? Hon är 8 månader då. Vi hoppas att farmor kan ha henne på dagarna. Jag får sjukt dåligt samvete men det handlar om tre veckor! Jag ska dessutom jobba 75% då så jag kommer jobba 8-14:30. E kommer gå på dagis 7:30-15 så det blir ju inga monsterdagar.

Äh det blir säkert superbra men jag känner mig så ego. Som att jag sätter mig själv framför barnen. Typisk mammagrej? Maken är inte ett dugg orolig eller velig. Han säger att det blir bra men jag bara måste älta.

Det är ju bara tre veckor!

Jag fattar ingenting av nya blogg.se. Hatar när de gör om. Men men.

Vi har kaosnätter med V nu. Så less. Vi turas om så jag ska inte klaga men det är tråkigt att nån av oss alltid är trött. Nu är hon förkyld så det är mest därför men ja, kaos innan det med. Fas? Hatar faser. Och hatar förkylningar!!!

Jag har fått nytt jobb! Var på en till intervju efter den andra och det jobbet fick jag. Fick det andra med men gick på magkänslan och tackade nej till det ena. Nu HOPPAS jag på jobbstart redan 10 augusti. Det beror på makens jobb. Jag är så sugen på att jobba!!! Har gjort mitt vad gäller föräldraledigt för denna gången.

Men måste måste uppdatera garderoben. Jag har redan börjat men ändå. Jag har nog inte skrivit det men för nån månad sen (?) nådde jag min målvikt! Så nu tränar jag varannan dag typ och njuter av att ha min gamla kropp tillbaka. För så är det faktiskt, jag ser i princip ut som innan barnen nu. Det är jag glad för!

Nä. Sommar sol och semester nu. Uppdateringarna blir inte många så vi hörs när vi hörs :)