Jag sa till min man imorse att det värsta med allt det här är alla tankar, funderingar och oron. Som nu, jag har fortfarande lite molvärk på höger sida där ägget släppt (?). Betyder det nåt? Kanske har inte ägget släppt? Eller tillbakabildas det? Fast jag vet ju att det spelar ingen roll hur mycket jag grubblar, det är ju som det är i alla fall. Och jag kommer ju aldrig få veta till 100%, det är jobbigt för mig som är kontrollfreaket nummer ett. 

Nåja, det kanske bara är efterdyningar också. Vem vet? Inte jag i alla fall :)
Nu tror jag att jag haft ägglossning. Började få ont vid 16-tiden, och har fortfarande ont. Men inte lika ont som sist. Så antingen har ägglossningen varit eller är på g. Är väl NU man ska sexa men är inte möjligt just nu, har besök och då går det ju inte så bra ;)
 
Så vi får hoppas att det räcker med igår...och i förrgår. Som min kära bloggvän sa, nu får kroppen ta över! Och jag ska slappa hela kvällen och hoppas det hjälper spermierna att hitta mitt lilla ägg :)
Känner ingenting. Lite molande kanske, men inte mer. Borde ha ägglossning idag. Ca. 8,30 har det gått 36 timmar, sist fick jag äl efter 44 timmar så 16,30 ungefär borde jag få det denna gång om det är samma som förra gången. Men ja, inget är ju samma som förra gången så vem vet hur det blir denna gång...

Vaknade med jordens huvudvärk, och nu vill jag inte ta Alvedon för att jag är rädd att jag inte ska känna ägglossningen. Knäpp? JA! Men vi får se...kanske måste ta en.

Nu har vi gjort det vi kunnat denna gång i alla fall. Hinner inget ikväll då maken ska bort, och ärligt talat vill vi inte heller. Det får gå som det går nu. Det sägs ju att det är viktigast att ha sex INNAN äl, så vi kör på det!

Hepp, håll tummarna för min kropp idag! Ha en fin onsdag!