Vilket år! Jag hade tänkt skriva nån typ av resumé men det har inte hunnits med tyvärr. Kanske kommer när tiden finns (haha). 

Vi har ätit trerätters i kaoset, nu sover båda barnen och jag undrar om det är läge att gå och lägga sig eller om man ska orka skåla in nya året? Annars känns det helt okej att sova in det nya året också ;)

Gott nytt år!
Stora barnet sover, lilla barnet sover...mamman ska ta en kopp VARMT kaffe...vad händer? MJÖLKEN ÄR SLUT! Hur är det ens möjligt?! Haha...gah. I-landsproblem deluxe...
Ja, mammahjärtat ja. Usch. V hade en knäppning i höften när vi var på återbesök på BB. Inget att oroa sig för sa läkaren, men hon skickade oss till ortopeden för koll. Idag var vi där och läkaren tyckte att V skulle ha en skena för säkerhets skull. Han kände också en knäppning och de vill ta det säkra före det osäkra. Så nu har hon en skena. Dygnet runt, jämt. Enda gången vi får ta av den är vid blöjbyte. Och bad, men de vill inte att man badar henne alls helst för det inte är bra för höften.
 
Sex veckor ska hon ha den. Det känns jobbigt! Jag är väldigt glad att jag inte ammar nu för jag förstår inte hur man skulle få till det?! Är svårt att ens flaskmata nu kan jag säga...snyft. Tycker så synd om henne!!! Men de säger att det är värre för föräldrarna än för barnen och det stämmer säkert... Jag VET att det kunde vara värre och det är inte så farligt men det känns jobbigt ändå. Man vill ju bara att allt ska vara bra ju...
 
Jag är sååå trött idag. Puhh...dålig dag helt enkelt... Har haft BVC på hembesök idag också. 150 g hade lillan gått upp och det är minimum enligt dom (150-200 g i veckan är minimum enligt henne) men ja, hon äter och mår bra så det får vara bra så liksom. 
 
Nej, E och maken är ute och åker pulka (snööööööö!) och jag slappar med V...borde kanske sova men nä...