Jag har varit "duktig" över påsk. Inte ätit godis. Bara lite choklad men hållt mig inom pointsen. Men lite mer onyttig mat har det blivit, är svårt när man är bortbjuden varje dag. Allt som allt har jag ändå lyckats bra! Men nu är jag gaaaalet sugen på choklad :)

Annars mår jag rätt bra. Tror faktiskt att det var pms som spökade, för jag fick mens förra veckan. Undrar om det är så att jag har fått värre pms efter graviditeten? Är ju rätt vanligt. Ska skriva upp mina humörsvängningar i kalendern nu så jag har koll. 

E är på föris och jag och V myser hemma. Hon sover i min famn nu. Kanske ska ta en promenad sen! Men det regnar så det lockar sådär. Vi får se hur det passar in med Vs rutiner. 

Hoppas ni haft en fin påsk!
Har jag gått ner 6,9 kilo, kommit igång med träning två gånger i veckan och promenader de andra dagarna. Så nöjd! Älskar att träna crossfit-inspirerat, det passar mig så bra! 

Jag var och tränade imorse och snart ska vi på långfredagslunch hos min morbror. Kul! Glad påsk på er! 
Lite så känns livet nu. Vissa dagar mår jag toppen, andra dagar är jag på botten. Gah. Vill bara känna mig pigg, glad och nöjd! Men så är det, livet. Man kan inte alltid vara på topp helt enkelt. 

I onsdags var vi på bvc för vaccin. 6100 väger skruttan nu. Ligger i lä, E vägde 6500 när hon var på dagen lika gammal. Vaccinet gick bra! Fick en ny tid om en månad då vi ska följa upp hur vi ska göra med ersättningen. V äter ju mjölkfritt nu och vi ska börja introducera vanlig ersättning igen vid fyra månader. Då hoppas vi att det växt bort. Jag tror inte hon är allergisk utan bara haft/har en känslig period. Men det visar sig! Hoppas!

Nu blir det gladiatorerna och nåt gott att äta! Glamourös lördag liksom. Ska uppdatera om hur det går med vikten också! Måste göra det här så det dokumenteras ;)