Innan maken går på semester! Ska bli sååå skönt! Sex veckor tillsammans får vi, helt underbart!

Har inte hört nåt från jobbet, börjar tappa hoppet, hehe. Men hon sa mitten på denna vecka och det är ju inte än. Känns bara att ju mer tiden går desto mindre chans att det blir mitt. Men men. Vänta vänta!

Tjejerna är förkylda. Mest E, men det verkar vara en mild variant. Hon är på dagis idag i alla fall. Igår var en spännande dag, haha. Allt bara gick i ett hela dagen! Helt slut igår kväll. Dessutom har V börjat vakna för mat igen på nätterna och jag bara ORKAR INTE ta fighten. Måste sova. Hon får äta. Orkar inte härda ut.

Tänkte ju kanske ha E hemma själv den här veckan men jag orkar inte det heller. Helt slut. Men får dåligt samvete när nästan alla andra gått på ledigt. Men men. Ska sluta med mitt dåliga samvete känner jag.

V kommer krypa snart tror jag. Hon rör sig så fort man lägger ner henne och pressar sig framåt med rumpan upp. Och snurrar som bara den. Heja V!

Hoppas ni får en fin midsommarhelg med sol och god mat!

Intervjun gick bra igår. V tog över snacket i början, haha. Gud vad hon pladdrade. Jag fick inte en syl i vädret, haha. Men sen lugnade hon ner sig och vi kunde prata normalt ;) det gick bra som sagt men jag kom på några saker jag skulle sagt efteråt. Varför är det alltid så? Men men. Nu ligger ödet i någon annans händer, och det blir som det blir. Men vilket kul jobb det skulle bli! Utmaningar men ändå tryggt, jag skulle verkligen vilja ha jobbet men ja. Det visar sig!

Jag hade sjukt fullt upp igår, höll igång hela dagen trots att jag sovit dåligt. Träffade en vän, intervju, hem och städa, hämta E, mata-bada-natta race och sen när barnen sov stack jag ut och sprang! Det är såååå skönt att springa på kvällen när barnen sover. Jag har gjort det två gånger den här veckan. Ska springa på söndag också. Nu ska konditionen upp!
Alltså hallå. Varken E eller V har sovit inatt. Både jag och maken var vrak imorse, haha. E kör runt som en jäkla centrifug, slår i huvudet, skriker. Vad är det frågan om? Och så V som börjat äta igen på nätterna. Haha. Faser säger vi ;) jäkla faser!!!

Jag känner mig levande död idag. Så ska jag på intervju, haha. Puh alltså! Men men, det går som det går! Har inte hunnit förbereda mig alls men det borde hon ju förstå när hon ringde igår kväll och ville intervjua idag! Jag ska vara mig själv och göra mitt bästa! 

Håll tummarna klockan 11!