Idag fyller jag år! 28. Herre Gud, hehe. Jag har såklart spenderat dagen med E, som är förkyld. Stackarn. Snoret rinner som en kran och nu hoppas vi det stannar där så vi slipper feber och annat dumt. Hoppas hon blir frisk snart! Hon sover lite oroligt ikväll, jag har redan varit in ett par gånger...hoppas natten blir bra i alla fall...
 
Maken hade gjort en skattjakt till mig imorse, haha. Vaknade till frukost i kylen och under smörgåsen låg det en lapp där det stod att jag skulle titta under tallriken. Där hade han skrivit ledtråd till nästa ledtråd och så höll det på ett tag (en timme för att vara exakt, jag är sååå dålig på ledtrådar tydligen), tills jag kom fram till skatten. Ett fint paket med tre Globalknivar fick jag! Herre Gud, vill inte veta vad de kostade! Har drömt om EN sån länge och nu har jag tre, tjoho! Världens bästa man har jag! Till middag blev det sushi, mmm. När jag var gravid med E vågade jag aldrig äta sushi men jag har läst och frågat barnmorskan och man får äta sushi när man är gravid, det står på livsmedelsverkets hemsida. Så jag kör på det och äter med måtta :) jag ÄLSKAR sushi men äter det för sällan!
 
Nu ska jag slappa i soffan (som vanligt) och så ska jag äta en bit tårta som blev över från gårdagens kalas. Mmm...
Dagarna går och jag är så dålig på att skriva här, jag vet! Jag hinner inte med. E har blivit 9 månader i veckan och på självaste 9-månadersdagen fick hon även sin första tand! Jag blev sentimental såklart, lite stort är det ju ändå. Så nu hoppas vi att det har varit orsaken till att hon ätit sådär och att matlusten kommer tillbaka snart!
 
Annars mår jag bra. Vissa dagar är jobbigare än andra. Ibland har jag sån värk, typ foglossning, så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vill bara äta Alvedon och gråta. Men det gör jag inte. Andra dagar mår jag illa som en magsjuk, och andra dagar mår jag tipptopp. Som det "ska" vara med andra ord.
 
Och det sjuka? Jag börjar få mage! Hahaha. Alltså, med E kom den i vecka 19-20 typ...nu bara pang? Jag måste ha lösa tröjor för att det inte ska bli helt uppenbart. Ser ut som vecka 15, minst. Men ja, barnmorskan sa att det är för att magmusklerna inte hunnit återgå till sitt normala när man får barn tätt och jag vet att jag hade en delning kvar innan jag blev gravid. Så ja, det går inte att hålla hemligt så länge till om vi säger så. Men jag hoppas det går till vecka 13 i alla fall...
 
Nej, nu ska jag slappa i soffan. E sover sen en timme typ och maken är ute i trädgården. Vi hörs snart hoppas jag :)
Jag har haft migrän till och från sen jag var typ 18, men bara någon gång per år som tur är. Huvudvärk, domningar och synbortfall. När jag var gravid med E blev min migrän så mycket sämre och jag åkte till akuten jag vet inte hur många gånger. Tydligen ska man alltid kolla upp det när man är gravid, i alla fall när det innefattar domningar och synbortfall. Fick komma till en endokrinolog som sa att ofta blir migrän som "bara" är huvudvärk bättre när man blir gravid, medan den sorten med synbortfall blir sämre. Det är nåt med hormonerna tydligen. 

Idag slog det till igen. Vaknade inatt med jordens huvudvärk. Usch. Sen har det hållit i sig hela dagen. Mamma var här en sväng och hjälpte mig med E och när hon skulle på möte var jag tvungen att ringa hem maken. Man känner sig så dålig, att man inte klarar av att ta hand om sitt barn. Men vad gör man då? Nä, jag måste sluta känna mig dålig för ditten och datten, sluta ha såna krav! Jag är faktiskt bara människa och som jag sa till maken, inte en chans att jag skulle gått till jobbet idag. Varför ska jag då pina mig igenom att vara hemma med E? Dessutom urtråkigt för henne med en mamma som inte orkar. Så nu är E och maken och handlar och jag ligger på soffan. Tänker inte göra nånting idag!