Det gick bra! Jag var sååå nervös men allt såg bra ut, så skönt så skönt. Jag hade inte tagit det där med att dricka två stora glas vatten en timme innan lika seriöst som sist då jag höll på att kissa på mig en halvtimme innan. Denna gång drack jag ett halvt glas en timme innan och var ändå superkissnödig. Full blåsa på skärmen, haha. Det var en jättebra barnmorska som förklarade bra och noga. Hon kändes lugn och inte det minsta stressad trots att hon var tjugo minuter sen. Skönt! Sist var det nån elev med som skulle lära sig och ja det ställer jag gärna upp på men kändes som att det blev mer fokus på att lära ut än att förklara för oss. 

I alla fall, vi var så nöjda, glada och lättade när vi åkte hem igen. E som var med farmor under tiden rev nästan sönder ultraljudsbilden när vi visade henne den, intriger redan?! ;) Vi firade genom att åka och handla bebisens första kläder (som vi gjorde med E, en "tradition" som maken sa, haha) och åt kinamat och drack alkoholfritt bubbel. 

Och sist men inte minst (men egentligen oviktigast eftersom det viktiga är att bebisen mår bra); E ska få en lillasyster 💕
Veckorna går, jag trodde jag gick in i vecka 17 i fredags men det var ju faktiskt vecka 18. Så det stämmer det alla säger, att man inte hänger med andra gången. 

Vi är hemma efter några dagar på vift. Vi har träffat släkt och vänner men det är sååå skönt att vara hemma. Fast det har varit skönt med en paus från alla renoveringar här hemma. Ny altan och nya fönster. Nu är jag trött på att renovera! Inte för att jag gör nåt men det blir ju jag som får ta marktjänsten med mat och barn. 

Idag blir E elva månader! Om en månad blir hon ett år! Lilla stora tjejen som snart går...åh. Så stor men ändå så liten. Vi köpte en gåbil till henne igår som hon röjer med. Haha, vi kommer få byta lister och ben på allt sen. 

Och imorgon eftermiddag är det dags för rutinultraljud! Hoppas allt ser bra ut och att den lille vill visa om h*n är en tjej eller kille! Inte för det spelar nån roll men jag är sååå nyfiken! Lillasyster eller lillebror?!