Puh, vilken dag! Vi har inte fått nånting gjort idag, köket ser ut som en bomb och det är allmänt kaos, haha. Ute har vi inte heller varit en endaste sekund, suck! E är i nån gnällperiod så jag håller på att bli gaaalen, men ja, sånt är livet! Kanske min lilla tandlösa dam börjar få tänder?

Annars rullar det på. E sover nu och jag borde diska men har lagt mig på soffan. Snart kommer maken hem, skönt med kortdag såhär innan långhelgen!

Hoppas ni får en fin valborg, vi ska bara vara hemma och ta det lugnt :)
Onsdag om två veckor är det dags för ultraljud igen. Längtar med skräckblandad förtjusning. Men det blir bra!

Min barnmorska ringde idag och tydligen låg mitt tsh för högt igen (jag har hypotyreos). Men det hade jag väntat mig, var samma sak när jag var gravid sist. Så nu ska jag höja dosen och ta nya prover om sex veckor. Det blir bra :)

Jag och E har spenderat eftermiddagen på ett köpcentrum med en vän men nu är vi hemma! E väntar på pappa och sitter och säger pappa pappa pappa hela tiden. Favoritordet även om hon faktiskt säger mamma ibland också ;)
Konstigt det där, hur tiden liksom går men ändå står still? Snart helg igen, ju! Hur skönt som helst! Jag är rätt illamående till och från och då är det jobbigt att vara själv med E. Men det går såklart, jag gör mitt bästa även om jag känner mig som världens sämsta mamma ibland...

På ett sätt vill jag att dagarna ska gå så vi får gå på nästa ul men samtidigt inte för jag vill njuta av varje dag med E. Njuta av nuet liksom, så jag försöker göra det och inte älta och fundera så mycket. Kan ändå inte göra mer än att vänta och vänta. Hoppas bara allt är bra, men varför skulle det inte vara det? 

Nej, nu är det dags att roa min lilla huligan fram till nio...då kryper vi ner och sooover E och jag. Zzzzzzzz...E vaknade vid midnatt och var klarvaken, som tur är somnade hon om efter en halvtimme men ändå. Puh.