Jag sa till min man imorse att det värsta med allt det här är alla tankar, funderingar och oron. Som nu, jag har fortfarande lite molvärk på höger sida där ägget släppt (?). Betyder det nåt? Kanske har inte ägget släppt? Eller tillbakabildas det? Fast jag vet ju att det spelar ingen roll hur mycket jag grubblar, det är ju som det är i alla fall. Och jag kommer ju aldrig få veta till 100%, det är jobbigt för mig som är kontrollfreaket nummer ett. 

Nåja, det kanske bara är efterdyningar också. Vem vet? Inte jag i alla fall :)

3 kommentarer

Dujaghanvi

28 Nov 2013 10:36

Det ÄR jobbigt! Tusen tankar! Jag bara hoppas att det gått vägen denna gång!

Svar: Ja! Det hoppas jag med :)
Drömmar och längtan

Tjejen bakom Kampen mot PCO

01 Dec 2013 18:51

Jo, man analyserar mycket. Skrev precis på min blogg att jag vill ha nåt att analysera, nån förändring i kroppen av Puregonet, något som visar att jag kommer få ägglossning. Men kanske ska vara glad att jag mår som vanligt! Vill hellre spara symptomen tills jag är gravid.

Svar: Ja på ett sätt vill man det men ändå inte. Symptom är skönt på ett sätt, men man vill ju att det ska vara symptom på rätt grej liksom :)
Drömmar och längtan

Dujaghanvi

01 Dec 2013 22:50

En fundering, det blir väl inte bim på julafton för dig nu?! Den måste ju komma betydligt tidigare än så? Eller? Hur som - hoppas att mensen hållet sig borta och ni får en fantastisk jul tack vare det!

Svar: Nej! Jag skulle haft BIM på julafton om min cykel var som försök 3... nu blev det ju inte alls så, BIM blir väl egentligen nästa onsdag men jag fick ju spottings 15 dagar efter Ovitrelle sist så kanske nästa tisdag? Eller onsdag... vem vet, haha! Kroppen har ju betett sig helt annorlunda denna gång!
Drömmar och längtan

Kommentera

Publiceras ej