Idag var vi på sista barnmorskebesöket. Det är så kul att både maken och E kunnat följa med på alla besök, E tycker det är superkul att få leka med barnmorskans stetoskop och lyssna på lillasysters hjärta! Hon klappar i takt varje gång, haha. Allt såg i alla fall bra ut, skönt! Var bara dessa vanliga rutingrejer idag, mäta och lyssna på magen, blodtryck och en vikt på det. 17 kilo har jag gått upp denna gång. Med E gick jag upp nästan 30 så det är en fröjd, haha. Sen hade jag lite mer från start den här gången men ja, jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Men jag är sååå taggad på att börja träna igen och använda vanliga kläder och kunna röra mig. Jag har bott i samma par jeans och några t-shirtar i ett antal veckor nu om man säger så...
 
Annars har jag en lite konstig känsla i kroppen...undrar vad (om) det betyder? Hmm...ska inte överanalysera känner jag. Antingen eksalerar det eller så avtar det, vi får se...men molvärk och superont i ljumskarna har jag...och hormoner all over the place.
 
Ikväll blir det massa gottis och en skön kväll i soffan...mmm...

1 kommentarer

Dujaghanvi

12 Dec 2015 08:37

Haha, drog också på mig runt 30 sist..hoppas på nätta 17 denna gång, som du, snyggt jobbat!

Gulligt att E lyssnar på lillasysters hjärta ❤️

Spääääännnande! Tänk om ni är på sjukan nu?! :)

Svar: Haha ja du, det där med vikt är ju spännande, men lättare att gå ner än jag trodde faktiskt så jag bryr mig inte så mycket! Tyvärr inte, eller vad man nu ska säga, haha :)
Drömmar och längtan

Kommentera

Publiceras ej