Nu har ju E blivit 13 månader, hon är en fantastisk unge och herregud vad mycket som händer nu. Hon äter riktig mat, samma mat som vi gör och hon älskar allt! Det är sååå skönt! Och bra för då måste vi laga bra, nyttig mat här hemma, haha. Vi är rätt bra på det annars med men nu är man ju lite extra noga. Mycket ekologiskt och närproducerat blir det. Klickade även hem såna "klämmisar" som man kan fylla på själv om och om igen häromdagen så nu har vi frysen full med såna också. Både billigare och godare! E älskar att äta klämmisar själv!
 
Hon sover bra. Hon är inget "mönsterbarn" som sover i sin säng i sitt rum hela nätter. Hon sover i sin säng i vårt rum, oftast vaknar hon vid 4 och då får hon komma över till oss. Då somnar hon om till halv sju ungefär. Det funkar bra för oss, vi sover bra allihopa och det är det som är viktigt. Vi kör på "bästa mesta möjliga sömn till hela familjen"-metoden. Inga låta barnet vara ledset eller andra (enligt mig) konstiga metoder. Sen kommer det bli annorlunda när lillasyster kommer, men vi kommer köra samma metod då ;)
 
Annars knallar allt på...jag jobbar halvtid, har fått sjukskrivningen godkänd fram till 25 oktober. 26 oktober går jag på graviditetspenning och det är så skönt att det liksom är klart. Ingen stress över att inte få pengar från FK eller nåt annat strul. Nu är det bara jobba på fram till 23 oktober och sen väntar några härliga månader hemma allihopa...jag läääängtar!
 

Kommentera

Publiceras ej